Karriär

Hos oss blir man kvar

Här är du inte en i mängden, varken som anställd eller som kund. Det finns alltid någon att bolla med. På ATH är du en viktig del i helheten, både i teamet och kompetensmässigt. Du sitter på plats i våra lokaler utanför Hässleholm, tillsammans med resten av dina kollegor, men med möjlighet att även jobba på distans.

Möjlighet att växa

På ATH får du arbeta med omväxlande projekt tillsammans med kollegor som kan mycket. Det stimulerar och utmanar. Du får arbeta nära våra kunder, och ta del av långa samarbeten där vi arbetar nära våra kunder. Ser du dig som en naturlig ledare, som tycker om att ta för dig och är driven att utvecklas? Då finns det alla möjligheter att i framtiden gå in på våra ledande roller.

”Vi är som en familj som jobbar för att alla ska vara sig själva fullt ut på jobbet! Alla ska känna att man är en viktig del i ATH.”

”Tillsammans bygger vi upp en bra och flexibel arbetsmiljö med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Den miljön ger engagemang och dynamik som resulterar i fantastiska lösningar.”