Om oss

Vi är experter inom processindustri, mekanik, 3D-scanning och verktygs­konstruktion.

ATH är ett mindre teknikföretag med en stor och genuin omsorg för projekten vi arbetar med. Våra kunder, och samarbetet oss emellan, är grunden för vårt arbete. Med våra kunders hjälp kan vi genomföra projekten till verklighet.

Tillsammans med er

Genom att verkligen förstå era behov och verksamhet skapar vi starka och långvariga relationer. Det är vårt engagemang och vår kompetens som får kunder att välja oss om och om igen. Med vår breda kunskap och erfarenhet kan vi ge er trygghet och stabilitet i era processer.

Vi är ett flexibelt projektteam med personlig service, snabba beslut och slutligen skräddarsydda lösningar för kundens bästa. Vår absoluta styrka är den breda kompetens med inslag av specialistkompetens som ryms i företaget.

Att välja ATH som projektpartner

  • ATH fungerar som er förlängda teknikavdelning. Med våra resurser och kontaktnät kan vi säkerställa genomförandet av era investeringar.
  • ATH kan medverka i mindre omfattande förstudier som visualiserar och förtydligar investeringens resultat och framgång.
  • ATH tar fullt ansvar för genomförande av investeringen från idé till verklighet!

ATH anpassar sig fort till förändringar och kundbehov. Vi är ett flexibelt företag som snabbt kan ändra riktning eller skräddarsy lösningar för specifika projekt och behov.

ATH har en lång erfarenhet och bred kompetens från genomförande av projekt inom processindustrin och mekanisk konstruktion.

ATH arbetar för nära relationer med sina kunder och kan erbjuda personlig service och skapa långsiktiga partnerskap.

Genom vårt nära samarbete med kunden kan ATH – tillsammans med kund – fatta snabba beslut om hur projekt eller arbetsuppgifter lämpligast genomförs.

ATH har en entreprenörsanda i teamet och vill vara innovativa för att hitta den bästa lösningen för kundens behov.

ATH har en stark lokal förankring och kännedom om lokala/nationella leverantörer och resurser med olika kompetensområde. Det är ofta en unik mix för ett väl genomfört projekt.

Se exempel på genomförda projekt